Guldvärd

Idag var jag och Emmelie i stallet i regnet, och var på dåligt humör båda två haha!
Efter det åkte vi på skyltsöndag... och fikade... kladdkaka... och latte....såklart.
Det är så pinsamt, för han på cafét känner igen oss från en pinsam grej... ;) HAHA!

Det blev inte mycket köpt. Nästan ingenting... Vad ska jag köpa till folk i julklapp? Jag har så dålig... fantasi.

Jag köpte istället en ögonskugga, en pensel och hårnålar till mig själv.
Ögonskuggan i guld. såklart. penseln i guld... såklart... nästan hela min sminkväska är guld. åh vad guldvärd jag är då!


/C

Snabbvisit on IKEA

Det märks att vi inte varit aktiva i helgen, och förresten fyller denna blogg EN VECKA idag...hahahha! Funnits med länge ;) Haha.. Har ni kikat in på våra andra bloggar ? (Stasa & Cissi)

I helgen har jag varit en spersnabbis på IKEA, tänk en halvtimme. Pappa och Ida, syster, var inte alls pigga på idén! Dom HATAR det, båda två, minst lika mycket. Ida gick med luva o kolla ner i golvet. Jag skämdes. Hon tolkades som EMO!

I vilket fall... så var det för att jag behövde fler galgar, såklart.
Plockade på mig en hel såndär påse med galgar :) Vita. Fina, perfekta.
Och så röda örngott till några av kuddarna i min säng, svart var slut. Det går väl...

Sen köpte lille far ett datafodral grejs till mig när vi var på Marieberg. Snällt av honom... Det är lite stort men det är bra då får laddaren plats, kanske =) Det finns väl knappt fodral till våra minidatorer. Nu behöver jag inte repa sönder den på en gång i handväskan då... ;)

Såhär fint blev det i hälften av mina garderober med nya galgar. De andra två ser så hemska ut. Men ehat to do, vi flyttar ju snart... åååh då har jag ett helt rum med garderober o mys att fixa i! Tjoho. Me like.



/C

Back on track

Nu är jag back on track.
Men ni har ju inte tipsat något om vad ni vill att vi ska skriva om :)


Det har varit fullt ös hela helgen för mig, har inte varit ensam 2sek sen i fredags. Nu äre lungt här i stugan haha... Skönt. Borde plugga lite... meeen... jag ska nog läsa igenom mina favoritbloggar. såklart. allt kan ju ha hänt ;)

/C

Gossip Girl

Idag är det första advent vilket såklart är mysigt, fast jag känner mig lite halvsjuk och hängig.. Vill att Gossip Girl ska börja nu. Fyfan va jag älskar den serien, så galet bra!!! Och Blair måste ju vara en av dom absolut finaste människorna i världen, inte minst för sin klädstil. Har aldrig sett henne fult klädd... Förresten är alla grymt fina!

                  
Och Taylor Momsen, kan ni fatta att tjejen är 93a !??? Vissa människor föds med tur..

/S

Helg-diss

Hej bloggen!

Vilken dissare jag varit denna helgen... Har inte ens tittat åt datorn, nästan. Förlåt.
Bättring på G ;)
- När jag kommer hem igen.... Haha!

/C

Nicole & Joel gifter sig:)

Läste nyss om att min älskade Nicole Richie ska gifta sig med sin Joel Madden den elfte januari, samma datum som deras lilla dotter Harlow fyller 1 år:) Längtar redan efter alla undebara brölloppsbilder!


Victoria's Secret

Vem älskar inte Victoria's secret!?





Lite mer hemsidor..

Åh va mysigt allt e hemma hos mig just nu. Jag har julpyntat typ hela dagen, haha. Tänkte i alla fall tipsa er om en sida med lite slappt street-mode med inte så himla dyra kläder denhär gången. Här kommer den http://4everyoung.se/

Och när jag endå är inne på temat hemsidor så kan jag ju länka till min favorit sida med smycken på internet. Jag bara älskar precis alla smycken därifrån: http://kyssjohanna.jetshop.se/  . Allt därifrån är så himla gulligt så jag nästan dör! Jag vil bara sitta och klicka hem precis allt!


Kalla mig tönt nu, men dethär
Tingelingsmycket måste jag ha:)


och dethär..

/S


Home again

Nu är vi hemma igen. Det gick bra, Bianca var så söt så! Och Emil och Morgan med såklart. Det var 3 ungar och inte 1 ;) Men killarna klarade ju sig själva då. Himla goa och enkla ungar, inte jobbiga alls.

Nu är vi här hemma hos pappa, och har gjort milkshake, so mredan är slut ;) och har lagt oss i soffan... Imorgon ska vi studsa upp tidigt. Stasa ska på öppet hus och jag ska till farmor :)

- såhär snygg rumpa har Stasa när hon har 90-tals jeans... snyggingen!

/C

Barnvakt night

Ikväll ska Vi vara barnvakt. Åt någon söt 3åring... Hoppas hon är snäll ;)

Godis och tv lär det bli. Jag bangar inte!

Däremot blir det nog rättså tyst härinne, men så är det.
Först ska jag till stallet, alldeles snart.

Hörs ikväll!

Puss/oss

/C

Min nya jacka

Så, nu har jag föröskt mig på att fota min nya jacka.
Den är så mysig, det är en sån det knappt går att röra sig i men  what ver, jag får väl ha någon annan när jag ska leka i snön... ;) Jag valde mellan mörkblå och grå. Det blev grå, för att Nathalie blivit så kär i grå på senaste tiden. :)

Är det finast med eller utan skärp? Vad tycker ni?

Med...



eller utan... med dubbelhaka :)

.

/C

Tips tack!

Godmorgon!
Eller... ja... Morgon för mig iaf. Jag är ledig på fredagar! ;)
Ska bara rida, men idag blir det ingen ridning för jag kommer inte ut förrän det blir så jäkla mörkt, och bilarna kör som tokar och i skolgen vill jag inte vara. Det är väl älgjakt än? Så ska bara dit o mocka, borsta och fodra. Mys!

Innan dess blir det massor med plugg för mig. Inte så jäkla roligt... Hade varit skönare att slappa runt i skolan. haha!
Ska blogga också. Såklart.

Vad vill ni läsa om? Kom med tips & idéer så det blir sånt som ni vill!



/C

Den är klar!

SÅ nu har Peter fixat vår header. Tycker ni det blev bra? :)
Den skulle egentligen inte bli så men nu orkar jag inte hålla på mer haha!

Jag tycker den är fin. rosa o allt! ;)

Här är the Peter som sjunger!




/C

net-a-porter.com

Hejhej på er alla:)
Har så sjukt mycket i skolan just nu att jag inte ens hinner engagera mig så mycket här, men till helgen ska jag bättra mig, lovar! Innan jag går och pluggar vidare/sover så tänkte jag i alla fall tipsa om en Amerikans sida ( tror jag att det är i alla fall) som har väldigt fina och endel ganska ovanliga plagg. Kläderna är dyra eftersom att det är olika kända design märken som tex SASS & BIDE och EMILIO PUCCI, men jag tycker i alla fall att det är kul och kolla och få some insperation:) Man kanske hittar något liknande i en lite billigare affär sen?

Anyway, här har ni länken till sidan: http://www.net-a-porter.com/Shop/Shoes/Platforms

/S

Attans!!

Jag och Nathalie skulle till stan efter skolan, hon skulle prova jeans och jag den ultrasöta och billiga klänningen från lindex...Vi fortsatte med bussen till Örebro, haha. Bara för att...

Gissa vad det värsta var? Det stod ett stativ som klänningarna hängt på, över stod det en fet skylt : slutsåld! Fan. Men så såg jag att det hängde EN klänning kvar! Någon stod och tittade på den.... Så tänkte jag gå frm närhon gick, men då hann någon annan före!!! OCH TOG DEN. Den kändes... sådär.

Jaja, den var väl inte så fin då... ;)

Tröstshoppade en jacka istället. Superbillig och superfin. Från cubus, som hade -30% på ALLA kläder och -15% på kosmetik. Men jackorna var på rea... Åh vad fin den är! Jag minns när jag sa i höstas att de nvar så fin... MEN inte skulle ha en sådan "vinter"jacka i år. Men se där, jag fick den endå, + min everest. ;)

Visar senare... eller imorgon...

/C

H&Ms vinter/vår kollektion

Såg nu att H&M har lagt ut bilder från vinter/vår katalogens plagg. Gud vad mycket fint det finns!!
Dessa skor är superfina, lackpumps med peeptoe är något jag saknar! Och vill ha. Dom blir det nog i vår... om jag hittar några! Och ifall de är sköna. :)

Men vilka är finast? De lila står ska vara vinröda, men jag tycker de är lila. De turkosa är ju coola.

Vilka är snyggast?



/C

Några ord om några av dom.

Dags att såga våra bloggerskor? :)
-Nejdå, men några ord som jag tycker om dom!

Alexandra: Tvåbarnsmamma som har koll p ådet mesta och vet vad hon tycker om och inte! Säker på gränsen mellan superhitt och flopp, som ibland kan vara hårfin. Jag gillar henne starkt, hon skriver måste inläg goch har en bra struktur, om man kan säga så? Hon blandar inte ihop allt och låter läsarna ta del av hennes liv. Skriver väldigt bra!

Therez: Väldigt söt tjej som skriver om det mesta och mycket shoppingtips och annat, klär sig sockersött och är så gullig och charmig. Verkar trivas med vad hon har och blir lycklig av alla de sm ådetaljerna livet har att erbjuda. Visar outfit varje dag, som är inspirerande och varierande!

Kenza: Söt tjej som har fötterna på jorden. Men vad är hennes blogg jämfört med de andra stora? Inte mycket för världen, hon ksrivero m vad hon ögr på vardagarna och så, men inte mycket mer. Har man börjat läsa den så måste man ju bara fortsätta följa hennes liv och hur det ågr med allt. Himla söt och klok tjej verkar det vara.

Blondinbella: Haha? Oj, hennes gillar jag inte. Pratade om henne i skolan häromdagen och det var INGEN av oss som tycker om henne det minsta. Enligt mig ver kar hon vara självupptagen och tro att hon kan så mycket mer om livet än vad hon vet. Hon verkar ju vara falsk också, om man kollar vad andra blivit besvikna på henne av hur hon betett sig!!

Kissie: Vilket skämt. Hela hon, och hon bara älskar det. Tycker hon är så himla omogen och barnslig, men vadå, varför funkar inte det? Hon är ju som hon vill och gör allt för att reta upp andra. För att hon tycker det är så jäkla kul. Lite väl mycket smink. Och moderat så det skriker om det, städhjälp? "pappa gick o köpte cola åt mig"... lala.

Käthe: Jobbar med bloggen på heltid (tror jag?) och planerar och ger den mycket tid! Finns alltid något kul och intressant att läsa hos henne! Hon har rolig klädstil, med helgaln leggings och allt vad det är. Kul! Att någon "vågar". Hennes blogg är i stort sett en ren modeblogg, men även mycket annat kul har hon att bjuda på! Roligt.

Stina-Lee: Galet söt tjej som är den hon är. Lever livet (brytit med pojkvän, flyttat till götet) och gör sånt som HON vill! Hon börjar komma igång med bloggandet igen och hon är ju bara så go! Svårt att inte gilla henne!

Dom för nu. Fler kommer!

/C

Supererbjudande!

Idag har lindex ett hett erbjudande!
Man får denna klänning för bara 99kr! Ordinare pris är 249 kr.

Jag bara måste åka och kolla om det gäller i butikerna också, för jag vill prova den! Annars går det ju att beställa och hämta ut i butiken, men vill prova först!

Det är SÅ fin. Till nyår blir det super! :)




/C

acne jeans

...Om vi fortsätter med sånt som jag totalt älskar på killar... Så kommer vi till jeans, som sitter bra. Kan tänka mig att det är svårt att hitta bra jenas som sitter bra till killar också, även om det är mycket svårare för oss tjejer! Men vadå... killar ser väl inte likadana ut allihop? De har ju också olika kroppstyper, även om det är mindre skillnad!

I vilket fall så tycker jag även att de flesta jeans är snygga på dem,  precis som med smycken. Då menar jag att det inte spelar någon roll om det är mörka, ljusa, slitna, stuprör eller något annat. Bara de sitter bra!

De här från acne, är lika fina båda två!
Såklart finns de billigare varianter... Som är minst lika fina. :)  Jag bryr mig knappt om märken alls.

Tycker ni det är viktigt om vilket märke det är på kläder och annat?



/C

En hel hög av halsband

en massa "kedjor", pärlhalsband och andra långa silverhalsband är så fint, massor av dom samtidigt.
Vad tycker ni?
Här är iaf en som gillar det lika mkt som jag...



Bild lånad från Alexandra.

/C

Laredoute's vårkatalog



La Redoute's vårkatalog går nu att beställa, gratis såklart.
Sjuk tjock! Kul.

För mig går det inte att betställa... Det laggar bara. Gr! Får prova senare, datan är ju som  den är...

Går att beställa här

/C

m925.se

Hos m925 finns det helt galet snygga smycken!

De som finns till killar tycker jag är superfina, mina lilla S får nog något därifrån i julklapp, om jag kan bestämma mig för vad snart så det hinner komma till jul. :)

Jag älskar smycken på killar, det är så fint! Det spelar egentligen ingen roll vad det är, gillar det mesta.

Se vad fina! Och på de flesta smycken för killar kan man ha gravyr om man vill, svårt att bestämma vad det ska stå, men det blir så personligt och fint på alla sätt!



/C

Skinntights är coolt

Läste lite på http://www.veckorevyn.com/ om att skinntightsen börjar bli inne igen ( om dom nu har varit "ute" under den senaste tiden!?). I love it anyway! Har själv ett par som jag älskar att glida runt i, jag är ju trots allt en riktig tights-människa.. Jag skiter fullständigt i att det är minusgrader ute, tightsen ska på, fast jag använder lite tjockare för denhär årstiden då..

Rihanna, Nicky Hilton och Victoria Beckham diggar rockiga tigths!

/S

Britney i December numret av Rolling Stone

Hittade dethär Rolling Stone omslaget på min älskade Britney som kommer ut i December. Blir så glad när jag ser henne nu förtiden, nu ser hon så frisk och lycklig ut! Dethär omslaget påminner mig i alla fall lite om när hon var stor på 90-talet och alltid bar lågt skurna jeans och en t-shirt till det. Jag har förresten hört alla låtarna från hennes nya skiva "Circus" och jag vart verkligen inte besviken! Älskar hennes röst, älskar hela henne!

/S

Det största lipgloss fanet måste vara jag..

Eftersom att jag nog är det största Lipgloss fanet i världen så tänkte jag tipsa er lite om mina fem absoluta favoriter.

1. Loréal's Glam Shine Blush (jag har färgen som heter BABY BLUSH nr 151 & färgen är ljusrosa & helt underbar!)
2. Dior's Addict Ultra Gloss (jag önskar mig förresten ett nytt i julklapp så nu vet ni;)
3. Isadora's Pump'n Plump Gloss (väldigt stor flaska så den räcker typ en hel livstid)
4. Maybelline Shine Seduction
5. Candy Paint lip gloss från FACE

12345


Dom som känner mig vet att det inte går en dag utan att jag smetar på det på läpparna, men jag tycker verkligen att det är jättefint med glänsande läppar, man ser så mycket piggare ut faktiskt! Men i alla fall så som ni ser så gillar jag mest ljusa gloss, men det är därför att jag själv är blond& ljus:) Men det är minst lika fint med lite mörkare färger på de som passar i det.


/S


Ridning = snobbsport

Jag är en hästtjej, och har alltid varit. Enligt mina föräldrar har det aldri varit noga med vad man har på sig i stallet ,och det är det ju inte! Det blir ändå himla smutsigt och luktar häst... gott alltså. :)

Däremot sägs ju ridsport vara en riktig snobbsport, vilket det är! På tävling och uppvisningar gäller det att vara snygg! Vita ridbyxor t.ex. hur smart är det, bland hästar? Inte smart, egentligen. :) Men snyggt!

Jag tränar bara ridning, dels på fritiden och i skolan, men tävlar inte. Är så långt ifrån tävlingsmänniska man kan komma :)
så jag luffsar runt i stora mysiga tröjor och sånt... Bra gött. Hästen klagar ju inte iaf ;) däremot är det roligt att göra pollarna fina!



/C

Sjalar från nuknuk

Nu när det är så himla kallt är det så mysigt att ha något runt halsen, egentligen spelar det ingen roll om det är en halsduk eller sjal, tycker jag. Inomhus alltså. Denna veckan har jag haft min halsduk/svarf på mig i skolan för att det är så sjukt kallt i ett par av klassrummen. Skit kallt!
Och när man väl tagit på sig en så kan man inte ta av sig den på hela dagen, typ. Haha!


Dessa
ser superfina ut, stora och mysiga fast inte tjocka stickade halsdukar. Detta kanske vore något att ha inomhus om man är frusen av sig!

De kommer från nuknuk

Vilken är finast? Jag tycker den svarta!

Mina skor från Din Sko

För några veckor sen så köpte jag världens finaste Party-skor från Din Sko. Har bara använt dom en gång hittils, men det kommer att bli fler gånger, jag lovar. Klacken är ganska så hög, men dom var faktiskt mycket bekvämare än vad jag någonsin kunde tro. Älskar i alla fall den "spegel" aktiga klacken och den lilla svarta siden-rosetten där bak. Ska nog ha dom till en snygg coctail-klänning på nyår:)
DS_239514_A.tifDS_239514_B.tif
Bara 350kr från Din Sko.

Gemma Ward

Gemma Ward - modellvärldens dockansikte, är riktigt fin. Jag är ju inget fan av pinnsmala modeller, det är så sjukt galet orättvist och jag bara hatar det. Tycker så synd om alla tjejer som suktar efter att se ut som dom, när de knappast er ut så i verkligheten... åtminstonde inte på bilderna. De som går på modevisningar har det ju ännu värre! De mååååste se perfekta ut. allt måste vara perfekt.

Håller ni inte med mig? Det är väl jäkligt dumt att visa sånt när man försöker få ungdomar att inse att de är bra som de är?! Jag tycker det är SÅ sjukt.

Tillexempel som alla girlie tidningar, typ solo, vr och cosmopolitan. De skriver "var nöjd med dig själv för att du är fin som du är", "man ska inte vara pinnsmal"... blabla. Nästa sida hittar man deras egna modellbilder på pinnsmala flickor. Hm... ?

I vilket fall, så är Gemma riktigt fin! Även om hon är smal... Hennes ansikte är ju helt unbeliveable. Däremot tycker jag hon skulle vara MYCKET finare om hon var kanske 3 storlekar större.

Vad tycker ni? Är det ok att media går ut med dubbelsidigt tyckande till ungdomar?





/C

Dagens outfit

Jag älskar att se andras "dagens outfit", och jag gjorde ett försök i min andra blogg. Men det lyckades... inte. Jag gör ett försök ibland, bättre ibland än aldrig?

Idag har jag myst runt i mysiga kläder, eller jag kände mig iaf som en soffpotatis. Så mycket orkade jag imorse... Det var nog för att jag hade sneakers och tjocka sockar på mig! Gud vad gött det var :) Har haft på mig en stor o mysig halsduk nästan hela dagen också.

Roliga färger dessutom! haha..




Jeans - Vero moda
Långärmad bastopp - ONLY
Stickad tröja - Gina

/C

Lindex klänningar

Hej allihopa!

Det är vinter nu, galet men sant. Har ni hängt med? Det har inte jag..... Igår var det EN månad kvar till julafton!

Efter skolan idag träffades vi på stan för att fixa en grej, efter det tvingade jag med mig Stasa till H&M... och Lindex. Supersnabbt, hon va skitsur. Sen när började hon tacka nej till sånt? Hm. Iaf så kände jag lite på alla de fina klänningarna från Lindex. Vad tycker ni om dem? Jag tycker de är skitfina! Men kanske inte så sköna, fast vad är skönt som är fint? ;)
Nyårsklänning kanske?
Här är en av de olika modellerna.


/C

Converse på killar



Converse har förut inte varit något jag tycker om, men nu tycker jag det är riktigt snygt. Speciellt på killar! Om de inte är för slitna och ändå bärs till hela byxor. På en halvemo känns det lite sådär som går med ett par de målat på i olika färger och med en massa hål på. Hela o rena i fina färger är en riktig hit!
Däremot är det nu alldeles för kallt, har jag märkt. Tårna frysr till is! :) Men har man socker i kanske det funkar kortare stunder, eller på shoppingrundan. Annars är det ju en sko som aldrig går ur tiden, det funkar likabra till våren och sommaren!


Dessa hittade jag på zoovillage och de har många olika färger och modeller. De kom ut en ny, kortare modell för inte spå länge sen, i höstas tror jag det var. I början av hösten. Riktigt snygga!

/C

Yves Rocher

Yves Rocher har en massa julklappstips och fri frakt tillomed 15 dec. Där finns det bland annat smink, hårprodukter, parfymer och kosttillskott att klicka hem. Bra julklappstips! Det finns något för alla. Vem blir inte glad över att få hudkrämer, parfymer och smink? De har en speciell julshops avdelning där det finns massor med produkter, en del till extrapris.

De har även färdiga presentaskar - perfekt att ge bort.
Bland annat denna söta!



/C

Djurmönstrat & päls



Djurmönstrat har blivit populärt bland de stora bloggerskorna nu, och även på andra håll. Både som mönster och pälsar, mössor, kragar eller jackor. Jag är inte så mycket för det, djurvän som jag är tycker jag det är fel att klä sig i päls, tycker det ser dumt ut. Oftast handlar det om fuskpäls - men jag skulle ändå inte ta på mig det.

Dessa skor kommer från Asos. Lite lagom djurmönstrat, tycker jag. Blir det för mycket blir det big nono.

/C

Väldressat vs överdressat



Kavajer, västar och rockar/trenchcoats på killar kan ibland se för väldressat ut, tycker jag. Det gäller att inte övermatcha, alltså att det räcker med en del som är väldressad. En kavaj och några snygga inte alltför dressade byxor till. Kanske en skjorta i färg och en slipover på det för utomhusbruk, annars en snygg tröja under bara.

Uppknäppta västar är riktigt snyggt även på grabbarna, samma där att det räcker med västen och en snygg t-shirt till.

H&M har riktigt snygga kläder på herravdelningen. En del skulle jag kunna ta på mig själv... Bara för att de är så snygga i det!

/C

Rabattkoder

Är rabattkoder hos olika webbutiker något ni vill att vi uppdaterar er om?

* La Redoute - 30% på första varan, 10% på resten av beställningen. Kod: 82850
* La Redoute - 30% på mammakläder. Kod: 81309
* La redoute - 20% på hela beställningen. Kod: 82297
* Ellos - 50% på en vara. Kod: 189120
* Lindex - 30% på valfritt damplagg. Kod: LC08471
* Accessora - 50 kr rabatt vid beställning på minst 450 kr. Kod: ange NYBUTIK i kassan.

Vilket är svårast?

Nu är det bara EN MÅNAD kvar till julafton. Yttligare en vecka till nyårsafton. Dags att börja köpa julklappar med andra ord, jag har köpt en än så länge! Har ingen anning om vad jag ska hitta på, det är så svårt. Men roligt! Vi pratade om det idag i skolan, vi kom fram till att det är svårast att köpa till killar... Men är det verkligen det? Vi sa att det bara är att köpa något halsband eller örhängen till en tjej,men är det så himla kul då? Ok jag ääälskar halsband, så jag klagar inte. Men endå, det är ju ofta nödlösningen att köpa ett halsband. Vad tusan ska man annars hitta på? Till killar är det ju bara ösa på med saker man själv tycker om. ;)

Vad tycker ni? Är det svårast att köpa julklappar/presenter till killar eller tjejer?

Lätt som en plätt att hitta något fint till tjejer!

/C

Nya stövlar

Häromdagen kom jag på att jag inte hade några bra vinterskor! Alltså några med varmt foder i och utan klack. Inga alls. Någonstans. Undra hur jag pulsat runt förra året då? Haha... I vilket fall åtgärdade jag och mamma det och åkte till stan i lördags för att fixa. ;)

Hittade ett par på Wedins utförsäljning. De ska byta till ecco här i stan. Så hela butiken var full med folk och allt var på 30-50%. Bra tillfälle att komma på att man behöver vinterstövlar!

Hittade ett par iaf. Vanliga svarta med varmt foder i! Tjoho. Tänk vad goit o glida runt i, i snöstormen...

De kostade från början 699:-, men eftersom det var utförsäljning kostade bara runt 500 kr :)



Himla gosiga...

/C

Dendär Victoria Beckham...

Och på tala om henne ( Victoria Beckham alltså), är hon inte... sjukligt smal? Kan inte någon bara ta tag i henne och skrika något i stil med "ÄT MAT YOUR SKINNY BITCH!!!" ? Varför bantar hon? Hur perfekt är inte hennes liv igentligen? Hon är gift med en av världens mest eftertraktade män, hon har tre söta ungar och lever i en enorm lyxvilla, eller kanske flera till och med? Hon kan få precis allt hon vill ha, så varför måste hon känna att hon får bekräftelse genom att banta så hon ser ut som en anorektisk häst? Och hur kan hon dessutom påstå att hon inte har opererat brösten?

 


/S

Herve Leger

Om jag hade vart miljonär så hade jag definitivt samlat på Herve Leger klänningar!
Och Chanel väskor..


Den enda som inte är fin i den tycker jag är Victoria Beckham
som har alldeles, alldeles för utstående nyckelben eller
vad det heter.

Lauren Conrad från The Hills

Ni vet Lauren Conrad från serien The Hills?
Kollade in lite nya bilder på henne och hennes klädstil är verkligen, verkligen to dye for!
Jag skulle inte tacka nej till att få ärva hennes garderob i alla fall, och förresten så är hon
alltid underbart fin i håret!

Hon får helt enkelt bli min nya stil-ikon näst efter Nicole Richie.

/S

Usher ska bli pappa igen!

Runt jul är det dags igen - Usher ska bli pappa åt sitt andra barn.
Usher och Tameka Foster är även föräldrar till sonen Usher Raymond V som nu är 1år.

Enligt honom själv är det en av de bästa julklapparna man kan få! How sweeeeet.




/C

Vi deltar!

Jag/Vi är med och tävlar om minimarket kängorna här (länk)
Hoppas hoppas på tur!


Silvershampo från Loréal

Innan jag åker till skolan så hade jag tänkt att komma med ett litet tips till alla blondies out there.
I ca en vecka så har jag testat ett silver shampo från Loréal som ska ta bort alla missfärgade färger ur ditt blonda hår. Har somsagt bara använt det i en vecka men det funkar verkligen jättebra! På mig i alla fall. Se bara till att använda det högst 3 gånger i veckan då det sliter väldigt mycket på håret att använda det för ofta. Och sen är det väldigt viktigt att du inte låter det sitta kvar i håret för länge, för då kan ditt blonda hår nämligen börja skifta i blått. Fast dethär visste ni säkert redan?


ca 170 kr kostar en liten flaska,
det kan du köpa hos nästan vilken
frisör som helst.


/S

Volumaster från Björn Axén

Hår med volym är det många som försöker få till, men sällan lyckas. Ofta ser det bara dumt ut eller lägger sig platt efter någon timme. Denna volumaster från Björn Axén är till för att skapa volym ända från hårbotten, vilket ger hela håret volym. Felet många gör när de vill gå volym i håret är att de glömmer längst in vid hårbotten och bara fixar vid längderna.

Just denna är från Eleven.se och kostar strax under 500kr. Julklappstips!



/C

Ny webbutik!

Sevenyearsapart har öppnat sin webbutik, men den "stora" öppningen sker till våren. De har fyllt på med nåra plagg och accessoarer redan. De har märken som MOA, Washing me och Dearly Beloved.

Dessa två EKO tröjor är av märket MOA. Superfina.



/C

Kjol från forever21

Forever21, som är mångas favoritbutik på nätet, har en hel del godingar bland sina nyheter.
Jag hittade såklart en kjol jag älskar. Jag är en riktig kjolmänniska! Har inget emot att gå i det varje dag. :)


Denna var superfin enligt mig, skulle gärna ha den nu i jul, kanske i rött. Men svart var finast.

Synd att frakten + tullen blir så jäklarns dyrt! Tänk vad många beställningar det skulle bli från alla håll o kanter annars...

När jag tittar efter så är den nog jäkligt ful i längden. Vad tror ni? Fast det skulle vara lätt att bara klippa bort en/flera volanger längst ner. Tur att frakt+tull är så dyr endå kanske... ha ha!


/C

Lindsay&Sam tar hjälp av parrådgivning

Lindsay och Sam har varit ett par i mindre än ett år - men sägs redan ha problem.
De ska tydligen hänga på parrådgivningen redan!?

Dömt till att misslyckas... Jag har aldrig gillat tanken att L är homo. Vad tycker ni?
Hon är ju en av de finaste tjejerna som finns... Älskar alla hennes filmer! Mean girls är nog favoriten!
Men det är väl bara hoppas på att de löser problemen.



/C

H&M godingar



Dessa skor har jag kikat på sen de kom, men har aldrig vågat mig på att beställa dem.
Men de är grymt snygga och de säljs nu ut på rean! Mycket billiga men kvaliten är väl inte den bästa.

Har hört på några håll att de ska vara väldigt obekväma - på andra väldigt bekväma.
Den här modellen är ju så sköna att gå i, blir knappt jobbiga alls att traska runt i en hel dag.

Jag chansar inte, sitter o tittar på dom istället. :)

De kommer från H&M

/C

PS

En fin header kommer när lilla Peter har gjort en fin åt oss! ;)
Kanske idag... kanske imorgon...kanske i övermorgon...

Vi kom fram till att...

Mitt i massa tomt babbel en sen lördagskväll kom vi fram till att skaffa en blogg tillsammans - en modeblogg.

Så, here we go!
Vi kommer skriva om mode och allt vad det hör till. Tips, trender, våra garderober med mera.
/Cissi & Stasa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0