Nyårsafton!

Nyårsafton... Redan. Vad knäppt det känns. Känns inte alls som nyår! Jul/vinter/nyår känlsorna försvann lika snabbt som julafton... Men äh. Det kan väl få vara om det så gärna vill... ;)

Jag har aldrig tyckt nyår är sådär jävla superduper kul egentligen... Alla är bara stupfulla, slåss och det är raketer överallt, vilka jag är rädd för haha.. Vad är det roliga... lixom. Well, det kommer väl. Det är ju som en vanlig dag. Fast alla är fulla. Och det är ett nytt år... Visst.. kul. Knäppt.

Blabla.. Nu blir det bara massa babbel som inte är ett dugg intressant igen. Som vanligt...

Ikväll ska jag vara med mina pinglor till brudar och ha det kuuul! Planerna blev lite ändrade, men vi gör det bästa av saken. Vid 12-slaget ska vi iaf vara i stan. Bland allt folk. Och alla raketer. Som folk kastar på en. Kallt... MEN man får väl offra sig :) Jag skulle hälldre vara inne tillsammans med mina favoriter och skåla och pussas. Men icke. 

Gott nytt år på er!  

(Roligare inlägg kommer...som jag alltid säger. )

/C


Massa nya fina grejor!

Nu är jag hemma från Örebro igen. Har handlat en hel del, rooligt!
Ska visa er... Imorogn kanske? Eller senare. Nu ska jag dimpa ner i soffan en stund, Ville och co åkte precis hem, så det har varit full rulle. Maja har varit här och busat också!

Det var inte alls mycket folk på stan idag... hääärligt för oss.
Träffade E & M en stund också :)

Här är en ledtråd på vad jag har köpt!!! tjihooooo. Bäst idag.

I'll be back ;) (Men inte Stasa... Hon har dissat och åkt till Sthlm, och tänker nog varken ge bloggen eller mig någon tid, såklart... Tönten! :)

/C

Planering ;)

Det jag ska titta efter imorgon på vår mellandagsrea-shoppingtur:

  • Julklapp till Stasi (nope, vi har inte köpt åt varandra än ;) måste ju vara något klockrent!!)
  • Plattång... Eftersom jag klippt av mig håret, men självfallet är kvar så blir det så fult nu när det är kort. får försöka lära mig att platta det... haha! Jobbigt...
  • Trosor (ginatrosor... eller lindex trosor =)
  • Tjocktröja/Cardigan
  • Tröjor man kan ha till leggings
  • Servetter med sminkborttagningsmedel
  • Nagelfilar
  • Ljusa jeans med slitningar... har jag fått för mig att jag vill ha. :)
Det tror jag det var... Hoppas så. Undra om jag kommer hem med något av detta... Eller med någon kjol, väska och/eller skor... som jag alltid gör annars :)

/C

Badat!



Jag tog mig ett bad... Efter jag fixat lite i mina garderober.

gu va gött de var... Krävdes en hel del för att jag skulle känna mig fräsh igen haha!
La ansiktsmask och hårinpackning, och efter lite olika krämer osv.

Fixade mycket med mitt hår, hade i något från goldwell(?) och fönade det... gör aldrig med men man skulle det. både hårinpackningen och det från goldwell var för torrt hår... ha! Mitt hår BLEV torrare nu... Tycker jag. Hoppas det blir bättre tills imorgon. :)

Detta är en del av det som fick liv i mig igen!


/C

Nu kör vi!

Hej på er!

Nu borde vi komma igen :) Förhoppningsvis. Det här är ju riktigt boooooring ju!

Imorgon ska jag och Ida trängas i mellandagsrean... Har inte orkat masa mig iväg än. Folk är för galna :) Varför inte bara ta det lungt och hoppas på att hitta något fint, när man buttas o knuffas o har sig så kläderna ligger på golvet och i fula högar så blir de ju bara förstörda och man missar dom... Inte bra för någon.

I vilket fall... Så tänkte jag försöka kolla lite nu vad jag behöver inhandla, eller mer vad jag inte behöver... Haha! Jag lyckas alltid komma hem med onödiga grejor! :) men nu så...

/C

Mellandagsrea!

Hej på er!
Haft en bra jul?

Idag börjar REAn överallt... Undra om jag ska pallra mig till stan ändå.. :) Nog för att jag köpt julklappar för alla penarna haha.. Men har fått en del presentkort i julklapp. Rea är ju min grej... ;) Haha!

Det är en massa webbutiker som har mellandagsrea nu också, vill ni ha tips? Isåfall kan jag knåda ihop några och se om det finns något att fynda...

Dags att dra sig upp ur sängen nu kanske om man vill hitta något på rean också... ha ha ..

God fortsättning!


/C

Goooood jul

Hej kära lilla bloggen!

Tur att julen är över snart så det händer något här. Får vi hoppas...

GOD JUL!

/C

julstress!

Har precis kommit hem från stan.. Och jag lovar, att inget kan få mig att sätta min fot på stan igen förens efter den 24:e. Jag kan typ utan till allt som finns i affärerna nu, jag vet till och med vart allt hänger. Och jag orkar inte springa runt och stressa efter de perfekta julklapparna längre, medans jag trängs med tusen andra människor, och plus det så ska det alltid spelas skithög julmuskik i alla affärer så man blir ännu mer irreterad. Hittade i vilket fall en klänning som jag ska ha på julafton från MQ. Inte världens snyggaste, men den får väll duga iaf..

Nu ska jag ta en kopp te och se på film, behöver lugna ner mig en stund ciao:)

/S

Årets....

Eftersom att det snart är nytt år så tänkte jag göra en liten "årets" lista..

Årets Comeback: Är definitivt Britney Spears, som tog tag i sitt kaotiska liv, vann 3 priser på MTV Music Awards, började att dansa för att komma i form och nu är hon aktuell med Europa turne och sitt nya Album "Cirkus" som redan ligger högt uppe på topplistorna.

Årets snygging: Enligt mig är det två killar som får dela på den platsen: Chace Crawford (från Gossip Girl), Zac Efron. Båda två är så otroligt fina så jag kan inte välja vem av dem..

Årets stilikon: Här kan jag inte heller rikigt välja en.. Har faktiskt tre stycken tjejer som jag tycker får dela på platsen: Leighton Meester (Gossip Girl), Lauren Conrad (The hills) och såklart min älskade älskade Nicole Richie, hon kommer alltid att vara nummer 1.

Årets smalaste: Nog för att Paris Hilton alltid har varit känd för att vara skinny men nu är hon verkligen bara skin och ben. Ät människa!!!

Årets snackis: Måste nog vara Lindsay Lohan som verkar kunna få precis vilken kille hon vill, men väljer att gå ut som lesbisk och hänger nu mera ihop med kändis dj:n Samantha Ronson.

Årets skandal: Att Britneys 17 åriga lillasyster Hamie Lynn meddelade att hon var gravid och några månader efter det födde sin första dotter som hon döpt till Maddie. Nu har jag hört talas om att hon åter igen är gravid med sitt andra barn och att hennes pojkvän även ska vara otrogen emot henne. Stackars flicka säger jag!

Årets film: Sex and the city filmen blev ju verkligen hur stor som helst!

Årets chock: Tyckte jag var när Victoria Beckham tog steget längre och klippte av sig håret nästan helt. Dendär pojkfrisyren klär henne inte alls och framhäver hennes sura häst liknande ansikte ännu mer. Ingen git alltså enligt mig.

Årets jobbigaste rubrik: Hela tiden, flera år efter att Brad Pitt valde att lämna sin dåvarande fru Jennifer Aniston för Angelina Jolie kan man läsa om hur "Jennifer väljer att tala ut om Brad's svek" osvosv. Tröttsamt? JA!

/S

Äntligen klippt mig!

Hej bloggen!

Jag har klippt av mig håret... Jag tycker det är skitkort. Men det är väl bra... nu är det inget slitet kvar iaf. :)

Fia klippte. Undra om jagska vara glad eller sur ;)



/C

Fler nyårsklänningar


Sedär vilka goiga nyårklänningar jag hittat! Vad tråkigt med svart. Men vadå... Då kan man mixra med annat till.
Undra om jag ens kommer hitta någon som duger :) Undra om jag ens vill ha klänning.. Måste åka och prova någon dag. Stasa borde vara frivilliga medföljare...

Har ju en del till jag väljer på...

/C

Mini Andén's miss(lyckade) klänning?

Ni som har läst tidigare inlägg vet ju hur mycket jag tycker om den supersöta svenska modellen Mini Andén. Men denhär klänningen hon har på sig.. eh nja, detdär var absolut inte snyggt enligt min smak .. Vad tycker ni?



/S


Lanvin/Acne kollektionen



Lanvin Acne kollektionen har kommit ut så man kan shoppa det nu. Vilken tur att jag inte gillar jeanstyger :) Annars hade det varit fint, väl? Men icke!

Vad tycker ni? hiss eller idss?

/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Är julfin idag ;) Vi är det allihopa.
Garderoben: Min skogarderob behöver något som jag kan gå i när jag har så ont i fötterna som jag har nu. Kräks av att bara nudda dom. typ.
Håret: Slitet som tusan. Fy vad jag måste klippa mig nu...
Naglar: avskavt rosa nagellack. hm...
Planer: Julbord om 3 timmar, sen vet jag inte... Inget speciellt. :)
Lunch: JULBORD. inte för jag äter så mtk men... jaja! mysigt ju. :) Jag hoppas på efterrätt ;)
Just nu: Rast... eller ja vi har bara mat kvar. Trogna som vi är väntar vi 3 timmar för att äta julbordet...
Väder & Vind: snön är borta... regn.
Annat: Har så ont i fötterna. Tror jag dör.



/C

Är i skolan

Hej på er.. Sitter i skolan just nu, ganska mysigt är det för vi äter bara massa pepparkakor.  Går bara halvdag idag, så efter det ska jag försöka att hinna med lite julklappshopping.. Ska bland annat försöka att hitta något fint till min bästa vän:) Skriver senare..

/S

Julklapp for me!

Eftersom min rosa lilla kanin (min mobil) har gått sönder så önskar jag mig en ny i julklapp.

Först ville jag ha en röd, men tillslut en brun istället.
Så var den bruna slut... Sen var den röda slut... Så det blev en svart!
Well, det blir bra ändå.

Vet en sak jag får i julklapp iaf =)



Visst fin? Perfekt för mig. Lagom avancerad så jag förstår mig på den... ;) Smsar ju bara ändå! Och så några bilder. Men jag är ju usel på att ta bilder så det kvittar ju... ;) haha!

/C

Rallybus!

Min älsklingskille nr 1!
Som är här inatt igen :) Vi är bästisar.



/C

Dagens outfit C



Såg efteråt att de var på svartvitt... Men jag är ju svartvit idag. Hade en grå tjocktröja över bara.

Hjälp mig tjata på S att hon också ska börja visa dagens outfit?! Tråkmånsen... :)

/C

Vardagsblogg?!

Hej!

Detta har blivit en vardagsblogg tror jag. Men äh.. Vi har väl hft mycket att göra, som alla andra.
Men nu är det nästan slut i skolan. En redovisning+arbete kvar som är till imorgon. Men det är nästan klart.

Sen blir det full rulle här igen när vi har lov, tid och lust och allt! Tjoho...

Nu ska jag läsa VR och SOLO... Jag ligger efter. Så lite tid har jag haft... Har inte ens tid för tidningar ;) Har en ELLE hos mamma jag inte haft tid till heller..Hm. Big problems :)


/C

Snart jullov:)

Hi there:)
Kom hem från skolan för någon timme sen, och det känns verkligen underbart att det är så nära till lovet nu:) Och de två sista dagarna som faktiskt är kvar går jag bara halvdag:) Så livet leker väll igen antar jag..


Ska sätta mig och kolla på lite gamla The Hills avsnitt nu, visst är dom
helst sjukt snygga allihopa?


/S

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: usch :) sov nyss så ser hemsk ut
Garderoben: fin&bra&så
Håret: ful tofs.
Naglar: ljusrosa korta
Planer: inget alls. plugga lite ikväll kanske
Lunch: har ätit pasta&sås.
Just nu: börjar svenskalekitonen snart. har läxförhör på dom där usla orden :) hm..
Väder & Vind: kallt!!! regnigt... fast snö
Annat: är så trött. och så mätt! vi har haft film&godis mys på geografin... ;)

/C

.....

Klänningen från Herve Leger framhäver Kates kurvor. En blond, snyggt sminkad Kate Winslet dök upp på gårdagens premiär av "The Reader".
Ser ni vem det är? Det är Kate Winslet från
bland annan Titanic på gala-premier i helgen.
Gud vilken förvandling, himla snygg har non
blivit:) Klänningen är så SNYGG!


/S

Dagens outfit C



Tubtop - Zara
Kofta - ginatricot
Halsband - Present av stasi (som många av mina halsband haha..=)
Armband - H&M
Ring - Present av mamma (?) som jag häromdan fick reda på att det är vitt guld... inte silver som jag alltid trott. pucko!

/C

Rabattkoder

Sid and Sally - massa rea på Björn Borg kalsonger. Och annat...
Revolveclothing - 33% på allt med koden : DEC333
Mint & Vintage - Fri frakt fram till jul
Brandos - 10% rabatt med koden: GTJ32
Lindex - 25% på hela beställningen med koden: LC0849 SISTA DAGEN IMORGON

/C

vadlång kjol

Vad tycker ni om vadlånga kjolar?
Jag dissar. OM de inte är vida... Jag älskar ju kjolar som är höga i midjan.

Jag kanske ska säga knälånga, kan man säga så? Alltså såna som går nästan till knäna, till knäna och vadlånga.
Är de tighta tycker jag de är riktigt fult... Oftast. Men alltså, vida är det helt ok för mig.

vad tycker ni?

Min lucia-outfit till vänster....



/C

Beyoncé till Sverige?

Läste att det verkar som att Beyoncé Knowles ska göra en Europa turné det kommande året, och Sverige-besöket är innbokat i maj. Jag skulle jättegärna vilja se henne live för hon har verkligen världens grymmaste röst! Men vi får se:) Jag älskar hennes musik iaf..


Väldigt vacker är hon också..

/S

Rallybus!



Godingen! Han e ju så söt. Skitsöt. Och gosig...

/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Den är ju bättre än igår :)
Garderoben: Hämtade äntligen alla rena kläder igår. Så nu är den sig själv igen :)
Håret: Slitet. Behöver klippa mig på riktigt. vill inte...
Naglar: dom har iaf fått lite nytt nagellack.
Planer: Skola sen hämta Rally igen. Stallet ikväll, hoppas min rygg håller :)
Lunch: chili con carne i skolan...
Just nu: Rast. Har ätit frukost nr 2 nyss och sitter nu här... Har ont i knäet. Och ryggen. wah jag blir galen!
Väder & Vind: det är svinkallt och halt
Annat: underbar skoladag idag :) film 2 lektioner, en lektion ska vi inte göra något speciellt på och matteprov... Det var väl det enda dåliga då . :)

/C

Min nyårsklänning!

Hejhej:)

Ja, jag får väll börja med att be om ursäkt för min skitdåliga uppdatering under helgen, men jag har haft ganska fullt upp:) Igår satt jag i alla fall hur länge som helst och letade efter nyårsklänningar.. Att jag alltid ska vara så jävla sent ute!? Men jag hittade i alla fall en underbart söt chamagne färgad klänning i satin från nelly.com. Ska beställa den idag:)


Såhär ser den ut, fin va!?

mina godingaaaar!


Mina lovely har kommit. Dom passade! :)
Men packade ner dom i påsen igen så Ida kan slå in dom till mig i julklapp ;) haha!

Det andra som kom med i beställningen var också bra.

Godnatt!
/C

Påökning till listan...

Uscha... Jag har visst ännu mer att göra idag!

  • Plugga till matteprovet imorgon!!!!
  • Plugga in massa udda ord o vad de betyder 
  • Såg ett mail om att vi har några extrauppgifter(?) i ridningen. hm... När ska jag göra det då? Måste komma ihåg att hämta papper om det imorgon. (Ida påminn mig!)
Och på förra listan kan vi stryka...
  • Skriva min & hästens träningsdagbok för denna veckan och skicka in den till Sofie.
  • Träna på dressyrprogram tills vi ska rida det (blev inget i fredags)
  • Skriva på naturkunskapsarbetet. INTE roligt. Usch...
  • Fixa mina naglar
  • Duscha ---> hårinpackning osv. Kanske badar. Och sen verkligen fräsha till mig! Känner mig så äcklig :)
  • Göra rent åt kaninis
  • Maila några uppgifter till mina lärare
  • Titta på Grey's - som jag började med igår. När jag börjar slutar jag inte... Vill helst se hela dagen. 
Haha... Egentligen var bara sista punkten struken från början. Men de kändes inge bra så jag satte lite fart på mig själv.
Men nu ska jag faktiskt se klart Grey's.. Tror denna skivan är slut snart. Då är det stopp!

/C

Update: Nu har jag fått mera gjort! skönt... Wallandertime.

Mina måsten söndag!

Idag måste jag:

  • Skriva min & hästens träningsdagbok för denna veckan och skicka in den till Sofie.
  • Träna på dressyrprogram tills vi ska rida det (blev inget i fredags)
  • Skriva på naturkunskapsarbetet. INTE roligt. Usch...
  • Fixa mina naglar
  • Duscha ---> hårinpackning osv. Kanske badar. Och sen verkligen fräsha till mig! Känner mig så äcklig :)
  • Göra rent åt kaninis
  • Maila några uppgifter till mina lärare
  • Titta på Grey's - som jag började med igår. När jag börjar slutar jag inte... Vill helst se hela dagen. 
Gammal bild men pepparkaka är han! Yes... Han har pyjamas än. Myssöndag ju!

/C

Usel blogg!

Usel blogg det här. Helgerna är ju värst :)
Men de flesta bloggarna är ju lite döda nu såhär vid jul!

Stasa är ute o hugger julgran tror jag. Haha.. rolig tradition dom har. Vi åker och köper en vi... :)

/C


Dagens lista C

Snygghetsfaktor: lika illa som igår :)
Garderoben: Har fått tillökning av ett par nya knästrumpor, som faktiskt verkar passa.
Håret: Värre än igår.
Naglar: Lika illa. Måste dförsöka fixa till dom idag.
Planer: Ville & Rally är här än o busar. Senare ska jag försöka plugga lite. Vi har en hel del sista veckan...
Lunch: Mos&fiskpinnar snart. Såklart.. det enda Ville äter!!
Just nu: Kom precis in, vi har lekt ute i snön. Barnprogram nu...
Väder & Vind: Snö! Massa snö. Men väldigt blöt snö..
Annat: Längtar tills jag kan fräsha upp mig. Men orkar inte än.

/C

Barnvakt & Hundvakt

Jag är hundvakt åt världens sötaste Rallybus :)


och om någon timma kommer världens sötaste Villebus!



Så jag är alltså både hundvakt och barnvakt ikväll.
Fina grejer... Vi ska kolla på film, äta godis och leka med trolldeg, tror jag!
Och busa i snön såklart... Men det kanske får vänta tills imorgon. :)

/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: 0
Garderoben: måste hämta allt från tvättstugan. den är ganska tom
Håret: - haha.
Naglar: lika korta o fula som de vart senaste veckan
Planer: inget speciellt. Barnvakt ikväll
Lunch: det blir nog kycklingsallad från igår...
Just nu: ida åkte precis. jag är jätte trött.. ska nog gosa ner mig i soffan snart igen :)
Väder & Vind: snöööö. mycket snö. äntligen! vinter. hoppas det är kvar till julafton!
Annat: trööööött som tusan.

Bloggar när jag får lite ork till något.. haha!

/C

Fredagsmys!

Hej bloggen.

Vi sitter och tittar på idol finalen... Heja Kevin. Stasa hejar på Alice...
Så har jag gjort min special kyckling&pastasallad som alla älskar ;)
Mätta och glada tjejer.

Snart är vår kola klar till dulce de leche tårtan.. mmmmmm.... Finns det något godare? Tveksamt. :)


/C

Dagens outfit C



Roligare blev det inte. Men det var väl ok eftersom det faktiskt inte är lucia idag, bara i vår skola.
Som förövrigt var jätte boring, tycker jag. Alla var bakfulla och trötta. Jätte kul... dom stod mest där o sjöng överdrivet i olika takt och fjantade sig, det blev för mycket, eller för lite. Beror på ... Det var misslyckat iaf.

Undra om jag ska ha samma kläder imorgon när Ville har lucia på öppna förskolan? :)

Skjorta - bikbok
Kjol - lindex
Strumpbyxor - H&M
Glitter - öh... julpyntslådan =)

/C

Pamela utan byxor!?

















Är hon inte runt 40 dendeär Pamela? Eller är hon till och med närmare 50?
Men vart tog hennes byxor vägen? Sådär går man väll inte ens ut i varma LA?
Jag tycker i alla fall att det ser ganska trashigt ut att gå omkring sådär, sääääärskilt
när man är 40. Fast det är väll inget särskilt som förvånar mig igentligen när
det gäller the playboy girl nummer ett.
(Och om ni undrar varför jag klagar så jäkla mycket idag så är jag sjuk& trött på livet)

/S

Uberfina armband!

Hittade en webbshop jag inte varit inne på förut. Agneta Gotborn heter hon som designar dem. Det är armband... Helt galet fina!! Sånadär jag vill försöka lära mig att göra själv. Typ.

Dom finns i olika färger, så de passar alla. Det värsta är att man vill ha flera då. :)
De flesta är dessutom på rea nu!



/C

Sovit bort hela dagen!

Jag har faktiskt dåligt samvete för att jag sovit bort heeela dagen.
Har inte haft några lektioner idag, var bara på lucia imorse i 10 minuter... Sen fick vi sluta :) Ledig imorgon också. Skönt..
Även om jag varit ledig hela dagen har jag inte bloggat ett jota! Gissa varför?

Först åkte jag med Sophie, Amanda och Stefan för att fika... Sen somnade jag så fort jag kom hem.
Och sov i ungefär 4 timmar!! Är trött nu iaf :) Haha, det är något fel på mig. måste vara... Efter det traskade jag bort till Anna i snön där det var himla massa folk. Sen åt vi o så... Nu är jag hemma iaf.

Min rygg är typ... av. Skit.

/C

Robyn's fulka klädstil

Ni vet sångerskan Robyn som slog igenom på 90-talet? Varför hyllar alla hennes (enligt mig hemska) klädstil!? 

   

Tycker ni att det ser snyggt ut? Och när jag endå dissar hennes klädstil så
tänker jag dissa hennes hår också. Avskyr sånnadär frisyrer, kan det vara
snyggt på nån?

/S

Luciafirande

Imorgon har vi luciafirande i skolan... Jupp. Vi har en kille som lucia, haha! Dessutom en som inte är kristen.
Roligt tycker jag. Varför inte lixom... Det är ju inte något speciellt kristet längre. Inget är väl det?
Tror det kommer vara väldigt oseriöst och fiasko så de skriker om det.

Men vad ska jag ha på mig då?!
Det är ju inte ens lucia dagen, och de flesta skolor firar på fredag, men vi går ju inte i skolan då (bara Walthersträning). Så.. nååågot är väl kul att ha? Jag funderar på en vit skjorta. Och något rött? Men jag veti tusan vad. Gud vad jobbigt... Till skjorta kan man ju inte ha någon tröja över direkt. Väldigt kallt alltså!

Får se hur det blir... Eftersom jag är så duktig på att fota nu för tiden får ni nog se ;)

En kille som lucia. Däremot e "våran" mörk :)


/C

Dagens outfit C



Ni ser... det går ju framåt med mina bilder ;) haha!
Förutom att jag är stans kanske sämsta posare. Men det får man väl leva med... Det är ju kläderna som ska visas. Alltså är posen ganska viktig. Hahah.. Well whatever!

Kjol - Lindex
Linne - bikbok
Cardigan - Cubus
Strumpbyxor - Det är inte H&M... vet inte riktigt var de är ifrån. Bra kvalité e de iaf! Dom går inte sönder.. mm jag har 2 par på mig! Inte dissar vi strumpbyxor bara för de råkar vara vinter inte :)
Smycken - lite varstans. Minns inte ens :) Ena halsbandet från glitter iaf!

/C

Gina specialare

Ginatricot öppnade ju för ett tag sedan en webbshop, som man nu kan beställa kläder ifrån. Förut har man bara kunnat titta på dem. Deras klänningar/tunikor som är som en tröja med en hög kjol har varit så populära! Så populära att jag struntade i att köpa någon. Fast jag tycket de var så fina, jag hann helt enkelt inte förrän alla andra trippade runt i en.

Nu har de fått in nya, med nya färger och mönster. De brukr ju göra så. Är något populärt så har de snart samma modell fast i andra färger och detaljer.

Denna var ju riktigt fin! Den finns också som tvärtom, alltså toppen mönstrad och kjolen svart.
Kanske ska slå till denna gången istället?


Bild lånad från Therez

/C

MaryKay

Hej:)
Jag somnade i soffan typ tre timmar efter skolan, var så himla trött.. Men nu är jag på topp igen kan man väll kanske säga.. Anyway jag har länge hört så himla mycket bra om MaryKay's smink och hudprodukter så jag tror att jag ska skicka efter och prova, gör det ni också, jag skulle inte säga nej till en julklapp därifrån:)

http://www.marykay.com/skincare/default.aspx


Nyårsväska

Jag har fortfarande inte den blekaste om vad jag ska ha på mig på nyår... Klänning vill jag ha. Emmelie frågade mig idag om jag visste... Hm... Näää. Måste ut och prova snart! Det kommer ju gå fort som attan tills jul, sedan är det bara mellandagarna... Då det är FULLT på stan. Och då orkar man inte prova nyårsklänningar :)

I vilket fall, så vill jag ha en liten kuvertväska till. Tror jag... Har en lackig svart, men den är så tråkig. Och stor.

Dom här från lindex är ju inte helt fel! S och jag tittade på den rosa i helgen, men nja. Själva rosetten i fram är så stor. Eller? Annars är ju den röda himla fin! Finns i svart också... Det passar sig nog bättre endå.


/C

Inga måste-ha begär på långa vägar!



Hm...Vad tycker ni? Jag gillar dom inte... Jag gillar sällan Acne's skor faktiskt. Tycker de är så skumma.
Men Pistols vill väl alla ha.... FAST jag hittar lätt finare. som man inte behöver betala en halv förmögenhet för. :)

Det känns ju skönt... Så att säga. Inga måste-ha begär här icke!
Hos er?

/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Uscha! Känner mig hemsk :)
Garderoben: Öhm... illa. Måste
Håret: B.l.ä. höll på en halvtimma imorse, för jag föröskte göra något av eländet. Gick inte.
Naglar: Lika illa dom.
Planer: Historialekiton kvar. Sen löshoppning ikväll.
Lunch: Åh jag är så hungrig... skippade den idag.
Just nu: Början lektionen snart. Ska göra klart vår powerpoint.
Väder & Vind: Lite snö. Minusgrader... Skönt tycker jag. Hälldre de än slask!
Annat: Allt är illa idag. :)

H&M rear ut skor

Har ni sett att H&M har en stor rea nu?

De har väldigt många skor till helt galna priser! Precis i min smak, haha ;) Jag gillar deras skor väldigt mycket...
Kilklackarna är på väg till mig. Fast dom får jag ju i julklapp... Ida och jag beställde åt varandra, haha ;) Gött att det är klart iaf... Men duktig som jag är, så är jag nästan klar med mina julklappar... Och det är ju tur eftersom pengarna är slut.




/C

Dagens outfit C

Duktig som jag är började jag ta mina vanligt dagens outfit bilder...


Som var lika fula och dåliga som vanligt.

TILLS JAG FICK DEN ULTIMATA IDÉN!



Några år senare än alla andra. Men vadå, de brukar ju bli så dåliga. Och jag har inte tålamod för att ta en halv miljon bilder så jag tar ett par o tar dom oavsett hur dom ser ut. Men titta... Det här funkar väl? Och nu måste jag ju hålla det städat och fint i mitt rum.. Hrmm... Jag har blivit urusel på det. Jag som alltid varit så duktig!

/C

Ovanliga namn på kändisbarn

Sitter och funderar på en sak.. Varför ska så många kändisar välja väldigt..konstiga(!?) namn på sina barn? Tänk Jolie och Pitt till exempel: deras barn heter Shiloh, Nouvel, Maddox & sen har hon ju nåra till som jag inte vet namnet på.. Jessica Albas dotter heter Honor och Ashley Simpsons nyfödde lilla pojke heter Bronx Mowgli Wentz. Inte för att jag inte tycker att det är vackert med ovanliga namn.. men endå.



Här är Gwen Stefani med sin ganska nyfödde
son
Zuma

/S

Rabattkoder

Catalog - rear ut allt!
Blingit - fina rea erbjudanden
YWFS.se - 40% rabatt om du anger "40%"i kommentarsfältet
Laredoute - 100 kr rabatt med koden 82451
Ellos - 50% på första varan med koden 189120
Laredoute - 20% på hela orden med koden 82297

/C

Ny webbutik!

Det har öppnat en ny webbshop - kotyr.se

en lysig shop med fina kvalitets grejer. Inget för mig men fint att titta på :)

Dom här godingarna föll jag för...




/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Den har varit mysdag, men nu har vi haft idrott så har gjort mig iordning äntligen.
Garderoben: Behöver verkligen nya tunikor, eller långa tröjor.
Håret: glömde ta med mig grejer till det idag till efter idrotten, ahr det bara i en ful toffs...
Naglar: :(
Planer: 2 lektioner kvar, sen löshoppning på ridskolan med emmelie. :) ska göra ris ala malta idag!!! Banne mig.
Lunch: nyss ätit lasagne.
Just nu: Lunchrast. sitter här.. och fryser. typ.
Väder & Vind: grått & kallt & blåsigt
Annat: Himla lycklig över att vi inte fick någon franskaläxa idag, och för att det är film på lekionerna som är kvar.



/C

Känner att jag måste klaga lite på mitt hår

Sitter i skolan just nu, började precis för en minut sen..
Idag ser jag ganska förjävlig ut, mitt krulliga hår står åt en miljon håll.. Ikväll ska jag plugga ihjäl mig till Engelska-prov nr 2, känns sååå bra. Vilket innebär att jag kommer att vara ännu fulare i håret imorgon eftersom att jag inte kommer orka gå upp & fixa iordning det.


Usch för mig och mitt hår idag..igen!

Dagens outfit C



Kjol - gina
Linne - ?
Cardigan - Rut m-fl-
Halsband - present av Stasi
Ring m stor blomma - i.m.e.m.y

/C

Feeeet franskaläxa.

En måndag till avklarad. nästan... Franskaläxan kvar. brhhhhssssssssshlab.
Gissa vad vi fick i läxa torsdag till tisdag?! Vi ska skriva en anställningsintervju, på franska!! en lyssningsövning... på franska. OCH typ 60 GLOSOR SKRIFTLIGT. holiiiiiiha det är väl lite väääl kanske?! Jag ska dö med min franskabok inatt...

Jag som är så nedrans trött. Har varit och ridit... Åkte med P till ridskolan och red med i sista gruppen, gick helt ok! Lite trött efter helgen tror jag minsan :) På onsdag har han vila! Han får inte vara med på löshoppningen.. En annan gång.



/C

Gått över gränsen

UHA! Vad är detta?

Nu går det för långt. Eller? Commes Des Garcons var dåligt från början, vad var det jag sa? ;)
Totaldiss från mig!!

Hiss eller diss, från dig?



/C

Fuskpälsar

Såg att bloggerskan http://kenzas.se/ lottar ut fuskpälsar från http://pinkywebshop.se/visa_produkt.asp?id=844&t=Faux+Fur+Jacket i sin blogg idag. Jag tycker att dom är jättefina, jag skulla nog ha valt en grå eller vit:) Vet inte riktigt om det är min stil med en sån päls-jacka, men man vet ju inte förens man har provat? Ska kanske vara med och tävla om jag orkar, annars så köper jag en egen, får se.. Dom ser ju så mysiga ut!



/S

A.Wang spring 09




Alexander Wang's vårkollektion 09.
Vad tycker ni? Jag gillar det!

Oj vad jag längtar till våren nu då...

/C

Knasunge

Haha, Stasa e på G tror jag :)
Så hon spammar boggen med en miljon inlägg på en o samma gång ;) Hinner ni med?
Lolit ju!

Hon e rolig hon.


En söt morgonrock

Jag har nyss hittat världens underbaraste morgonrock i..... ja just det, hallonrosa! Åh vad jag vill ha den att mysa i! Synd bara att den kostar 1.695 kr  inne på http://www.veravelour.com/product.asp?product=43

Klicka för att stänga fönster

/S

Rosa Make Up set

Titta vilket gulligt Make Up set i rosa jag hittade inne på eleven, ett sånt vill jag ha:)

Eleven Makeup Set Pink Snake, 13 delar

/S


Max Factor Mineral Foundation

För ettag sedan när det vart så himla populärt med mineral-smink (foundation, ögonskugga) så bestämde jag mig för att prova det eftersom jag hört så mycket bra om det, så jag gick och köpte en mineralfoundation från Max Factor som jag nu verkligen är jättenöjd med. I affären när jag provade den lite på handen så såg den jätteglittrig ut och det var nära att jag inte köpte den eftersom jag inte ville gå runt med glitter i hela ansiktet, men jag köpte den i vilket fall och somsagt är jag glad för det. Tror till och med att min hud har blivit lite bättre på grund av att jag använt den.

Max Factor Natural Minerals FoundationMax Factor Natural Minerals FoundationMax Factor Natural Minerals Foundation
Kostar ca 170kr.

Max Factor Natural Minerals Foundation

"Vill du ha en foundation som är skonsam mot din hud samtidigt som den lämnar en naturlig perfekt yta? Den nya Natural Minerals gör allt den ska och lite till, den kombinerar en lätt uppbyggbar täckning med en skonsam skyddande, hudvänlig formula.

Framtagen med superfina små partiklar, är den alla skönhetsexperters hemliga vapen för en hälsosam och fräsch look. Parfymfri och med hudfrämjande ingredienser är den idealisk för ömtålig hud. Kombinationen med en unik konkav behållare och en 100% naturlig borste gör att du kan åstadkomma det mest naturliga resultatet och möjligheten att bygga upp en täckning som är perfekt för just dig."


/S

Rosa plattång

Jo såhär är det ju.. Jag vill att alla mina prylar ska vara i rosa och jag funderar på att önska mig en rosa plattång i julklapp ( för varför skulle den vara i en annan färg när jag redan har en rosa ipod, mobil osv!?) men jag vet inte riktigt vilka som är bra och vilken jag verkligen vill ha.. ? Någon av domhär tre blir det i alla fall, ni får gärna skriva om ni har testat någon av dem:) Nu är det bara en rosa laptop som fattas, haha


Vidal Sassoon Nano Tourmaline & Ceramic, Rosa 399kr

Vidal Sassoon Nano Tourmaline & Ceramic, Rosa
ghd Hot Pink Styler 07 1999kr
ghd Hot Pink Styler + Thermal Protector

BaByliss PRO Ionic Titan 230°C plattång, Rosa 1299kr
BaByliss PRO Ionic Titan 230°C plattång


/S


Någon som tänker som jag

Ni ser ju.... hon kan ju! Då kan väl jag också... ? ;)

Ska banne mig försöka. Någon gång... Men huuur lätt är det att komma på olika saker att sätta ihop?
Inte lätt. någon gång... när jag har tid över. Ska jag också vara så kreativ.



/C

Omställning för West

Kanye West har ju startat sin egen modekedje - Pastelle.
Snacka om byte... musik - hiphop, till egen modekedja. Go Kanye!



/C

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Som vanligt. Trötta ögon
Garderoben: Behöver en rensning...
Håret: oj. tovigt. har inte borstat det idag.
Naglar: ingen kommentar, lika korta o fula än.
Planer: skola nu, sen ev ta med macken till ridskolan o rida lite... sen plugga.
Lunch: vet inte... hoppas det är något gott!
Just nu: engelskalektion, sitter i rasthallen o jobbar. fast jag är klar :) duktig
Väder & Vind: grått blött & trist
Annat: jättetrött idag.


/C

-.-

Har fått klagomål på att jag aldrig skriver här och vem vet jag kanske bättrar mig när jag inte har fullt upp hela tiden eller när jag helt enkelt har något kul att skriva om.. Skolan ger mig noll fritid. Anyway, nu ska jag se Wallander, sen plågas i skolan en hel dag, och efter det kanske jag får lite insperation och skriver något kul, hehe.

PUSSS

/S

Underbara armband



Kollade lite hos cocoo nu, hann inte långt förrän det slutade funka. (?)
Hann i vilket fall fästa ögonen på denna underbara skapelse... Titta vad fint. Och så enkelt!

Jag får såna ryck och vill lära mig att göra sånt här själv! Tänk vad roligt? Precis som man vill. Fast sånt har jag nog inte tålamod för... Kanske värt att prova någon gång?

/C


Vägrar plugga. Vägrar

Tre saker som skrämmer mig:
* Mörker
* Ensamhet
*Småkryp

Tre personer som får mig att skratta:
* Stasa
* Rizberg
* Andreas

Tre saker jag älskar:
* Shoppa
* Sova ;)
* Ville&Vilda

Tre saker jag hatar:
* Mardrömmar
* Orättvisa
* Moderater

Tre saker jag inte förstår:
* mig på... moderater
* Hur man kan vara morgonpigg
* Malin B's glada humör :)

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
* kamera
* ett glas med pepsi max
* telefon

Tre saker jag gör just nu:
* ha ha... jag ligger här
* i min säng
* och kollar på franskaboken. tar dock inte upp den.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
* Flytta härifrån
* Åka till USA
* vinna massa pengar

Tre saker jag kan göra:
* Komma på hejdundrande anledningar till att slippa plugga... t.ex. göra denna listan :)
* Köpa onödiga saker
* Fika

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
* Mig :)
* Dig själv
* Dina vänner

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
* Skejta - hur stavas det?
* Bli teknisk
* meka med bilar

Tre favoriträtter:

* Spagetti & quornköttfrssås
* Tacos
* Kycklingbaguette

/C

Vem har glömt att raka sig?


Inte så fräscht enligt mig..


/S


Vi är urusla

Uh, vilka dåliga bloggare vi är :)
Igår gick vi upp tidigt och åkte till stan och handlade massa julklappar! Faktiskt inget till mig själv... bara Stasa som köpte massa till sig själv ;) Haha!

Efter det mötte jag Nathalie, Lovisa och Sophie vid badhuset så tittade vi på luciadoppet, Amanda hoppade med elda och var helt galen. Vi var så nervösa och hade ont i magen haha... Men det gick ju bra tillomed! Sen gick vi o åt och efter det dissade jag dom o åkte hem till pappa med Stasa. Vi laaaatade såklart hela kvällen. ;)

Now back on track. Ny vecka imorgon.. boooooring. Bara 2 veckor kvar... tjoho!

/C

Matblogg

Ojdå. Värst vad mycket jag snackar om vad jag ätit idag. Haha.. Massor dessutom. Är proppmätt!
Glass förut... ett par lussekatter... mat... glass igeeen.. ;) nice man.

Nu har jag precis duschat, stasa gör det nu. Imorgon när vi vaknar orkar vi inte ;)
Vi ska till stan och handla massor med julklappar, galet mysigt. Älskar att köpa julklappar men är skitdålig på det. Det är så jäkla svårt... Något ska vi väl hitta! :)

Om jag fortsätter på vårat fika spår... Undra om jag får med henne till o fikar sånt här gott imorgon.
Eller... nää jag är nog lite trött på kladdkaka. eller så är jag bara för mätt nu ;)



Puss & godnatt! C

Dulce de leche glass

Hej!

Nu har vi bakat lusekatter... och mat. Och ätit upp det. Inte alla lussebullar men ;)
Nu är det idol, heja alla. eller? Kvittar mig vem som åker ut idag faktiskt. Helst Kevin, han borde lära sig lite svenska först :) Men egentligen e de ju inte den som vinner som blir mest känd. 

Vi har ätit världens godaste glass med! carte o dor - dulce de leche.. MMmmmmmm!

Den var inte dum den! Måste ha mera... ;)



/C

I'm haaaappiiii

Fystestet blev inställt!!!
LYCKLIG TJEJ!

Har tagit plats i soffan med glass och julmust.. och bröderna lejonhjärta snart ;) MYS!
Ikväll ska jag tvinga Stasa o titta på någon julfilm med mig... Om vi hittar någon. tjoho! Typ grinchen ;)

So happi.

Kan jag lata mig tills Stasa kommer om några timmar.. tjooo var härligt! JAg har varit sååå trött hela veckan.

Dagens lista C

Snygghetsfaktor: Hemsk. Ridkläder och nu träningskläder. ha ha..
Garderoben: städad. fast en hel del ligger på golvet
Håret: i en ful tofs...
Naglar: fula
Planer: fystest snart... blä! sen stasa & myskväll
Lunch: nyss spagetti&quornköttfärssås. från igår..
Just nu: precis ätit och kommit från stallet, laddar om för fystestet 8-)
Väder & Vind: snöar! och faktiskt nollan så lite finns kvar. :)
Annat: jag vill INTE ha fystest... bävar mig... undra om jag ska spela magsjuk? hmmm

Lilleskrutten var go idag! Jämfört med i onsdags...


Guldfynds hemsida

Guldfynd har en hemsida, som startades ganska nyligen, tror jag?
Var inne och tittade om klockan jag önskar mig fanns där... Det gjorde den inte. Men den finns ju här i affären.

Hittade annat fint... mm vad fint det är med smycken. Jag måste ha ett halsband varje dag, annars känner jag mig naken. haha! Men nu har jag börja tycka armband är så fint... De jag har i silver drar jag sönder mina strumpbyxor med hela tiden...

Denna klocka liknar den jag vill ha, men inte riktigt. Fast det spelar ju ingen roll egentligen.



/C

Mina darlings

Uuuuh... uh lala jag vill ha er.

uuuuh uh lala jag kommer få er.

- i julklapp.



/C

Allmänt trött

Åh vad jag har idétorka.. Det enda jag kan tänka på just nu är att jag måste fixa alla läxor som ska lämnas in (fast jag orkar inte göra dom) måste göra en hårinpackning nu genast, måla naglarna tills imorgon och så är jag hungrig. Men somvanligt när jag har mycket att göra så strejkar min hjärna. Jag får skärpa mig nu!


Denhär hårinpackningen från
Loréal är en av mina absoluta
favoriter, den ska vara bra för
långt hår.. Håret blir sjukt lent
& är lätt att kamma ut:)

Imorgon ska jag och Cecilia ha våran speciella weekend tillsammans, men jag skriver när jag får tid..

/S

Dagens outfit C

Duktig tjej idag igen. Däremot blev bilderna skitdåliga. Hade bråttom imorse..
Tja magganmagen!



/C

Klant!

Haha, Klant Cissi missade franksan idag... Vi har bytt tid på den, och jag o Ida var o fikade när vi började så jag märkte inte när de andra gick dit heller.. Haaa! Sen kom jag på det när lekitonen nästan var slut så då sket jag i det. Så hade bara en lektion idag... ;)

Efter det åkte jag och Ida till stan, för att äta. Sen stannade vi såklart etag på stan..

Lindex har ett erbjudande idag på barn pyjamaser - de kostar nu 49 kr (ord. 149kr) Gäller bara idag!
Superfina... Köpte en till Ville i julklapp.

Här är 2 av de som finns till tjejer.



/klant C

Dagens lista

Snygghetsfaktor: Ser nyvaken ut än :)
Garderoben: Vill ha nya tunikor...
Håret: Ruffs&tuffs. Fast ganska bra
Naglar: Ljusrosa o korta.. uh!
Planer: 2 lektioner och sen hem o plugga på naturkunskapsarbete med Ida. Träna ikväll med Stasa
Lunch: ÄRTSOPPA är det i skolan. och pannkakor... Men vi äter hemma.
Just nu: Naturkunskapslektion. Ska börja på vårt arbete... går lite segt haha!
Väder & Vind: Det var någon minus förut...
Annat: Ser inte fram emot franskan sen.. haha!

/C

I'm so charmig.

Sånt här mys mitt i allt är det väl bara världens bästa kompanjon som kan komma på. ;)

Bjöd hem Stasa på fika idag. Haha! Tantvarning igen :) Men mysigt hade vi... Gissa vad... Jag drog på julmusik när hon kom in genom dörren och kom dansandes i tomteluva...Åh vilken trevligt välkommnande. ;)

Hon fick bullar, kakor och varm choklad med marsmallows...




/C

Dagens outfit C

Vad duktig jag var och kom ihåg detta... ;)
Glasögonen fick sitta på näsan idag förresten... Tantvarning :)




Grå strumpbyxor - lindex
Tunika - vero moda tror jag.
Kofta - josefssons... yes, det är deeen! Dagen efter jag bloggat om den kom min syster med en i handen och trallade lite lätt om jag ville ha den... Givetvis! Fullträff... Men det sticks. Men det får man väl leva med!
Jordgubbshalsband - i.m.e.m.y
Örhängen - present av Stasa
Glasögon ;)

/C

Mini Andén

Och nu när jag satt och kollade på alla ELLE omslag så kom jag på att detta måste vara Sveriges snyggaste modell.

 


Hon ser på något sett så typiskt skandinavisk ut.. Gillar henne:) Nu ska jag hem till cecilia på fika, bäst jag skyndar mig dit, haha:)

/S

ELLE omslag

Tidningen ELLE har alltid så himla vackra omslag på sin tidning tycker jag.
Här är mina favoriter från:

2008
Omslag 2008Omslag 2008Omslag 2008
2007
Omslag 2007Omslag 2007Omslag 2007
2006
Omslag 2006Omslag 2006Omslag 2006
2005
Omslag 2005Omslag 2005Omslag 2005

/S

Uggs

Åh vad jag älskar Uggs i alla former, visst man ser jävligt slapp ut och typ går och drar benen efter sig, men det är ju mysfaktor hundra att ha ett par riktigt mysiga, varma härliga Uggs på fötterna till ett par snygga jeans/leggings nu i vinter. Jag gillar faktiskt mysmode! Jag har sett att många kändisar till och med bär dem till en klänning en varm sommardag.. Fast det kanske är lite för mycket, men endå.. Nästa år tror jag att jag ska köpa ett par riktiga lite dyrare Uggs från Australien, dom ska tydligen vara dubbelt så mycket skönare än från "vanliga" affärer.

Här är mina favoriter:

1emuUGG Cardy Boot3
456

/S

Britney's födelsedagsfirande

Hittade lite bilder från Britneys födelsedagsfirande igår, slänger in dom här:)
 
(klicka för större)

/S

Dagens lista

Snygghetsfaktor: helt ok. vet inte om jag ska ha gladögon till detta eller inte. ser så gammal ut! (visar nog sen)
Garderoben: lika fin som vanligt ;) undra vad jag ska göra så skorna står bättre och fler får plats...
Håret: känns smutsligt och fult fast jag tvättade det igårkväll. måste ha snurrat runt o grejat när jag sov ;)
Naglar: gone! korta som tusan. och ljusrosa. ... :( men dom växer väl ut igen. bet av en igår så då fick alla åka.
Planer: skola snart, sen hoppträning ikväll. och köpa chokladkalender!! det fanns inga kvar igår ;o viktigt. :)
Lunch: hm... ingen. tror jag, åt frukost nyss och börjar skolan efter lunchen.
Just nu: väntar på att klockan ska gå så jag kan åka till skolan. är ju färdig redan!
Väder & Vind: regn... liiite vitt på marken. säkert kallt.
Annat: fullt ös idag med skola och sen hoppträning nästan direkt efteråt. back ikväll. stasa kanske orkar blogga lite annars....

dom här har jag på mig idag. (de på bilden är provbågar)


/C



Laredoute's julrea

Laredoute har en stor julrea just nu. Mycket fint!

Detta hittade jag på herr avdelningen, och de föll mig i smaken. Det finns ett väldigt stort utbud och de flesta borde hitta något de gillar. Tänk er vad fint det här skulle vara...




/C

Hankypankyholidays

HankyPanky har en tillfällig webbshop öppen fram till julafton. Dessutom får man fri frakt om man köper två par...
De kommer i en söt stjärnask. Och finns i massa härliga färger...

Är man medlem i Sofis modeblogg får man de för bara 129kr, annars 199kr.

Dock inget för mig, men för er andra kanske? Eller i julklapp till någon!

Köp dem här




/C

Dissar 2008

Vilka trender har ni dissat 2008? Läste om detta här och tänkte skriva vad jag dissat! Och säg gärna vad ni dissat också :)

Jag har dissat...
  • Sammetsleggings - uscha. Det ser man väldigt mullig ut i! Skulle inte klä sig på mina ben :)
  • Päls i alla dess former - känns som en dum fråga för mig. aaaaldrig. De är inte till för oss. Även om de e fejk.
  • Vad/knälånga kjolen - så osmikrande!! Däremot om de är vida och höga, då funkar det.
  • Djurmönstrat - nja.. det blir för mycket. Har ett par leopardfärgade leggings, never använda! Kommer ihåg att vi skrattade åt de innan sommaren.. ha ha!
  • Pagen - nono. Skulle aldrig klippa av mig mitt hår! Även om det är fint... på vissa.
  • Multifärgat - faktiskt. Ibland... i vissa kombinationer. Skulle känna mig så upplyst i det.
Haha... Jag går emot det mesta känns det som nu! Jag kanske mer kritiserade detta nu? Ja. Det gjorde jag... Egentligen finns det väl något fint i de alla! 

Vad har ni dissat i år?



/C

Bianco VS Louis

Vissa verkar ju ha pengar som ligger o dammar och kan lyxa till på sånt här. Men vi andra då? Vi vill ha, eller nöjer oss med,  sånt här istället... Mmmm! Är den inte fin? Något liknande vill jag ha!

VS

/C

Grattis till Britney Spears 27 år idag:)

Som Cecilia var inne på förut så fyller Britney Spears 27 år idag:) Gud va tiden går fort.. Var hon inte 23 nyss!? Hon har i alla fall alltid funnits i mitt liv så länge jag kan minnas, man växte ju lixom upp med hennes låtar som: Oops i did it agian, lucky och you drive me crazy. Jag tror att det är lite just därför hon är så himla speciell för mig, har alltid älskat hennes musik, utseéndeoch filmen hon var med i (ni vet Crossroads?) osvosv. Och nu är jag så himla glad för att det börjar gå bättre för henne i livet och att hon har gjort comeback & ska ut på europa turné med sin nya skicva Circus (som förövrigt släpps idag 2 dec). Kommer hon till Sverige ska jag självklart åka och se henne:)


Dagens lista

Snygghetsfaktor: illa. fast helt okej nu, precis haft jumpa och duschat och gjort oss iordning.
Garderoben: behvöer nya strumpbyxor!
Håret: halvblött och självlockigt. hänger bara, som vanligt...
Naglar: måste måla om de idag
Planer: rida med Emmelie senare, och plugga! blä... först geografi och svenskaredovisning
Lunch: pasta och köttfärssås fick vi, hurra första gången det inte var massa konstiga saker i! :)
Just nu: rast, lyssnar med ena örat på rihanna och andra britney som är på tvn... tydligen typ hela dagen. Fyller hon år idag?
Väder & vind: regnar... !!
Annat: trött som tusan. stressad för jag har så mycket att plugga!
Kolla julkillen! Så ska Simon se ut på julafton :) Sådeså...

/C

Skinnhandskar från net-a-porter

(Skinn)handskar är något som sitter på mångas händer nu. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker! Nja... på vuxna kanske det funkar. Om det inte blir för mycket... Dessa var fina, lite pärldetaljer.

Däremot inte något jag skulle ta på mig. Jag håller mig till mjuka o goa stickade!

Från net-a-porter



/C

Det mesta går att trolla bort

Att sminka sig rätt och naturligt är ofta ett stort krux. Jag menar, hur ofta blir det inte fläckigt och ofta blankt efter några timmar? Speciallt vid T zonen.
För att undvika blanka partier brukar jag använda dream mate mousse foundation, som inte är rinnig, vilket får mig att se blank ut, och jämnar ut det ordentligt, noga vid hals och vid/under öronen, så det inte blir en kant. Därefter har jag på lite puder, som håller det matt nästan hela dagen. Och efter det concealer, om det behövs. Concealern ska man lägga sist eftersom man smetar ut den när man lägger foundation annars! Något många gör.

För att se naturlig ut är det viktigt att ta en foundation i rätt nyans, och inte för mörk. Och asolut inte för mycket!
Vill man sminka ögonen behövs bara lite mascara och ev. lite ögonskulla eller vad man nu vill ha.

Det går att dölja mycket med smink... Men uscha, nej. Naturligt till vardags och lite mer till fest. Tycker jag.

Glöm inte tvätta bort det varje dag! Så huden får andas riktigt ordentlit och återfukta gärna med ansiktskräm.

 

/C

Nyårsklänningar

Jag har börjat få lite ångest inför nyår, givetvis om vad jag ska ha på mig :) Och julafton... Men det är ju inte riktigt lika viktigt, då är det ju bara ta på sig något gulligt. På nyår vill jag nog ha en klänning, eller en kjol...

Har hittat en massa fina på topshop, men jag tänker köpa en i en butik så att den säkert passar :) Det är så lätt att den inte sitter bra, jag är ju så känslig om något sitter fel. Hamnar en strumpa snett när jag tar på mig dem kan jag inte ha dom strumporna den dagen. Haha..

De här tänker jag åka o prova, någon gång. Tänkte jag...
De kommer från bikbok och indiska! Otippat va?!




/C

Britney's comeback!



/S

Dagens lista

Uscha vad måndag morgon är hemsk. Vår värsta dag i skolan är dessutom måndagar... Eller vi har 4 lektioner, vilket är det mesta vi har, tror jag? Och det är heeemska lektioner. Sen ett segt hål efter första timmen. Nu alltså.

Vad tycker ni, är det kul med listor? För varje dag. Jag tycker det är så roligt, och då får man ju en blick av vad alla gör ändå. Varje dag, så jag gör ett försök... Och det gick ju bra med mitt dagens outfit-försök.. Haha!

Ger mig på denna från Käthe.

Snygghetsfaktor: Uscha. JAg ser nog nyvaken ut än. :)
Garderoben: Finaste fin, påfyllning av galgar igår!
Håret: Fläta inatt, lite fusk lockar alltså.
Naglar:  långa! för en gångs skull, med fransk manikyr, som är jättefult nu. Orkade inte fixa igår.
Planer: Efter skolan följa med hem till Ida, plugga arslet av oss och sen åker v itill mig och sover där. Pluggar natten lång... typ.
Lunch:  Falukorv med stuvade grönsaker och potatis - står det på hemsidan. Hm.. sojakorv för mig anatar jag.
Just nu: Håltimme, blä. Har ätit frukost nr 2 med ida, Filip och Rasmus nyss.
Väder & vind: Det snöar fast det smälter samma sakund det kommer till marken.
Annat: Heeemsk skoldag. Urk.

Lille grodan e så sööööt. Hittade bilder igår på mitt USB minne. :)
/C

En flopp!

Vad tycker ni om H&M's COMME des GARCONS?

Enligt mig... en f-l-o-p-p! Riktigt fult. Faktiskt.

Kolla bara här... hahah! Eller? Är det snyggt eller... Kolla shortsen!
Skulle min kille komma i det här skulle han inte komma nära mig. Ha! Snäll som jag är.

Tydligen ska det vara väldigt felsytt och obekvämt. Pinsamt. H&M.



/C

RSS 2.0